19 اسفند 1394 - 6:21
شناسه خبر: 4105
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تأکید بر وجود صنایع تبدیلی در کشاورزی
شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان با حضور استاندار، اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق همدان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از اتاق بازرگانی، علی اصغر زبردست، رئیس اتاق همدان، خواستار توجه به مصوبات شورای گفتگو شد و گفت: دستگاه های اجرایی که در موضوعات گذشته شورای گفتگو تعهد به اجرا داده اند، باید نتایج را به دبیرخانه کمیسیون ها ارائه دهند.
رئیس اتاق همدان گفت: از مدیران و دستگاه های دولتی توقع داریم که مسائل اقتصادی از کانال بخش خصوصی انجام شود و با ارائه راهکار برای روان سازی امور، بخش خصوصی را حمایت کنند.
همچنین محمدناصر نیکبخت، استاندار همدان افزود: با اشاره به نهایی شدن برجام گفت: این امر زمینه را برای ورود سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری مهیا کرده است.
نیکبخت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت و اثر گذاری بخش کشاورزی در استان همدان تصریح کرد: فعالان بخش کشاورزی نیاز به حمایت دارند چرا که از دستان کارکنان این بخش می توان فهمید که آنها تلاش می کنند تا ما از لحاظ تامین امنیت غذایی بدون دغدغه باشیم.
استاندار همدان تاکید کرد: این قشر به هدایت و همکاری احتیاج دارند و تمام فعالیت های اقتصادی کشور بر اساس قانون و نظرات دولت تدبیر و امید باید به بخش خصوصی واگذار شود.
نیکبخت ادامه داد: شرایط استان نیز برای توسعه و سرمایه گذاری مهیا است و نیازمند ورود بخش خصوصی است.
استاندار همدان بیان کرد: دراستان نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی داریم و قول می دهیم سرمایه گذاران را حمایت کرده و تا زمانیکه دود سفید از دودکش کارخانه بیرون بیاید در خدمت باشیم.
نیکبخت اضافه کرد: تولید محصولات کشاورزی بدون وجود صنایع تبدیلی و خام فروشی موجب ناامید شدن کشاورزان می شود.
ابوالقاسم سوزنچی، رئیس خانه کشاورز نیز در ادامه با بیان اینکه جلسه کارگروه اقتصاد کشاورزی که باید در شهرستان و استان هر ماه یکبار تشکیل شود، کمتر تشکیل می شود خواستار حضور تشکل ها در کارگروه ها و شرکت بخش خصوصی در جلسات دولتی شد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق همدان با اعتراض به ربوی بودن وام های کشاورزی اظهار کرد با توجه به اینکه کشاورزی نهایتا 12 درصد سود دارد، با دریافت سود 16 درصد از طرف بانک ها کشاورز نمیتواند کار کند.
وی بیان کرد مقرر بوده 25 درصد از اعتبارات بانک ها به کشاورزان تعلق بگیرد و فقط بانک کشاورزی به تعهد خود عمل کرده است.
سوزنچی بیان کرد: تسهیلات صندوق فقط به یکی از فعالیت های کشاورزی پرداخت می شود و کشاورز قادر به دریافت وام دوم نیست و برای حل این معضل باید به صورت ملی چاره اندیشی شود.
منصور رضوانی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ما نگران آینده کشاورزان هستیم گفت: دستور استهمال که برای وامهای کشاورزی صادر شده به نفع کشاورزان نیست، زیرا کشاورزی که نرخ 16 درصد را نتوانست پرداخت کند قطعاً با وام نرخ 21 درصد با مشکلات عدیدهای روبهرو میشود.
رضوانی جلال گفت: در حال حاضر کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین مباحث در اتاق بازرگانی مطرح است که این موضوع جای خوشحالی دارد همچنین فعال شدن کمیسیون کشاورزی نشانگر این توجه است.